Bérlet

Szabad bérletünk megvásárlásával, a Loupe Színházi Társulás három szabadon választott budapesti előadására válthat jegyet összesen 16.000 forintért, amivel hozzájárul új bemutatóink létrehozásához. Ezzel a vásárló előadásonként 20% kedvezményben részesül az induló jegyárakhoz képest.

Bérlettulajdonosaink ezen felül elővásárlási jogot élveznek és exkuzív rendezvényeken is részt vehetnek.

A következő évad bemutatóinak sora Cordelia O’Neill Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá című darabjával kezdődik, amelyben Sodró Elizát és Rusznák Andrást láthatják majd a nézők. A 2021-ben megjelent angol dráma egy hétköznapinak tűnő szerelmi történetet mesél el, amit megkeserít a pár közös gyermekének elvesztése. A téma mélysége ellenére a szöveg sokszor nagyon vicces, így feloldásra is számíthatnak a nézők.

A következő egészen különleges bemutatót a 2024-es év Valentin napjára időzíti a csapat. Az egyelőre cím nélküli előadás Sean O’Casey A kezdet vége című darabjának ötletéből indul ki, a modern párkapcsolatok dinamikáit, lényegükből fakadó problémáit, szórakoztató, hétköznapi helyzeteit járja körbe, a cirkusz, a zene és a színház ötvözetében. Az artistamutatványokat Molnár Áron, Mohai Tamás és Sztarenki Dóra színészeknek a világhírű Cirque de Soleilből ismert magyar artista, Frányó Viktor tanítja be, Duda Éva koreográfus közreműködésével. A nézők egy lélegzetelállító, a színház határait minden értelemben feszegető előadást láthatnak majd.

Előreláthatólag márciusban mutatja be a csapat Dennis Kelly Lányok, fiúk munkacímű monodrámájat, amiben Lovas Rozi mesél egy szívszorítóan szórakoztató történetet a szerelemről, az anyaság és a karrier vélt vagy valós egyensúlyáról, a családon belüli erőszakról és a gyászról. Dennis Kelly szövege az Árvákhoz hasonlóan éles, vicces, kemény és megható.

Utolsó bemutatóként egy nyári szabadtéri előadással készülünk a 2024-es labdarúgó EB-re időzítve. A Becsapódáshoz hasonlóan a színészek improvizációiból írt történetben egy vidéki kocsmában nézi egy társaság a magyarok meccsét közben pedig felsejlik a társadalmi mobilitás, szegregáció, rasszizmus témája és a vidék és a város közötti átjárhatatlan szakadékból adódó feszültség. Az előadás létrehozásában többek között Molnár Áron, Bata Éva és Rainer-Micsinyei Nóra vesz majd részt. Az előadás a 2024/25-ös évadtól a Marczi színháztermében lesz látható.

A csapat összes előadásához készül magyar és angol felirat is, hogy hallássérült és külföldi nézőink is részesülhessenek a színházi élményből.
Bérlet megvásárlása